ÖHEP'liler kep attı

Cumhuriyet Eğitim Vakfı Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri mezuniyet töreninde kep attı.

ÖHEP'liler kep attı

CEV ÖHEP Okulları’nda mezuniyet töreni düzenlendi. 

banner111

Kuruluşundan bu yana yüzlerce mezun veren ÖHEP 35.dönem mezunlarını da görkemli bir törenle uğurladı.

CEV ÖHEP Okulları Yönetim Kurulu, Okul İdaresi, Okul Aile Birliği üyeleri, Öğretmenler,  öğrenci velileri ve daha birçok davetlinin konuk olduğu 35.Dönem mezuniyet töreni renkli anlara sahne oldu.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. ÖHEP Okulları Ortaokul/Lise Müdürü Kenan Saygı’nın konuşmasının ardından derece alan öğrencilere plaketleri verildi. Okulu birincilikle bitiren İsmail Yüksel’in yaş kütüğüne brove çakmasının ardından yaptığı konuşma duygusal anlar yaşattı. Okul ikincisi Ece Dizdaroğlu ve okul üçüncüsü Yaren Akbaba olurken tören slayt gösterimi, kep atma ve mezuniyet pastasının kesimi ile sona erdi. Okulun bahçesindeki şık kokteylde ise öğrenciler, öğretmenler ve veliler sohbet etme fırsatı yakaladılar.

Ortaokul/Lise Müdürü Kenan Saygı, “Öncelikle hepinizi kutlar ve tebrik ederim.  Bizlere bu mutluluğu yaşatan siz değerli öğrencilerimiz bilmelisiniz ki her zaman yanınızdayız.  Yaklaşık bir ay sonra gireceğiniz sınavda ve üniversite hayatınızda başarılar diliyorum Yolunuz açık olsun.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 17:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83