ÖHEP’li öğrenciler ünlü yazar Hakan Günday ile buluştu

Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri yazar Hakan Günday ile bir araya geldi. Yazar ve öğrenciler arasında bol bol edebiyattan, yazarın kitaplarından, birikim ve deneyimlerinden konuşulduğu sıcak bir sohbet gerçekleşti.

ÖHEP’li öğrenciler ünlü yazar Hakan Günday ile buluştu
 Kitap yazmaya nasıl karar verdiğinden yazmaya ne zaman başladığına kadar öğrencilerin sorularına samimi cevaplar veren yazar 29 Mayıs 1976 doğumlu. İlköğrenimini Brüksel’de tamamlayan yazar Ankara’daki Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdikten sonra Hacettepe Üniversite Edebiyat Fakültesi Fransızca Mütercim Tercümanlık Bölümünde üniversite eğitimine başladı.
Yer altı edebiyatının önemli isimlerinden biri olan Günday kitaplarını ÖHEP’li öğrenciler için imzalarken öğrencilerle de gelecek, filmler, kitaplar ve müzikler hakkında da sohbet etti.

Söyleşi sonunda ÖHEP Okulları Ortaokul/Lise Müdürü Kenan Saygı yazara plaket takdim ettikten sonra  “Davetimizi kırmayarak okulumuza geldiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca ÖHEP Okulları Türk Dili ve Edebiyatı Zümre öğretmenlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Öğrenciler, öğretmenler ve yazar Hakan Günday gün sonunda hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018, 11:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83