OKUL BİRİNCİSİ GENCİN KEYFİ

Annesinin hizmetli olarak çalıştığı okulda tüm arkadaşlarını geride bırakarak birinci olan İlayda Gök, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin “Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” projesiyle ailesi ile birlikte 5 yıldızlı tatil fırsatı yakaladı. Babası işsiz olan İlayda, hayatında ilk kez ailesi ile birlikte tatil yapma fırsatı bulduğunu söyledi.

OKUL BİRİNCİSİ GENCİN KEYFİ

 Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” projesiyle 754 okul birincisini 5 yıldızlı tatil ile ödüllendirdi. 754 başarılı öğrenci, karnelerini alır almaz bavullarını hazırlayarak aileleri ile birlikte tatile çıktı. Her biri birinden farklı ve özel başarı hikayelerine sahip olan öğrenciler, hem okullarında birinci olmanın hem de anne babalarını tatile götürmenin gururunu yaşadı. Birçok başarılı öğrenci, aileleri ile ilk kez tatile çıktıklarını söyledi.

banner111
Annesi okuduğu Dilek Recep Özer Ortaokulu'nda hizmetli olarak çalışan ve babası işsiz olan son sınıf öğrencisi İlayda Gök de, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin “Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” projesiyle 5 yıldızlı tatil yapma fırsatı yakaladı. Babası, annesi ve kardeşi ile birlikte konakladıkları 5 yıldızlı otelde üç günlük tatilin keyfini çıkartan İlayda, ilk dönem derslerine çok çalıştığını ve bunun karşılığını hem karnesindeki başarılı notlarla hem de ilk kez yaptığı 5 yıldızlı tatille aldığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür eden İlayda, “Bende emeği olan öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. Onların sayesinde buradayım, onların bana yardımı ve kattıkları ile bu başarıyı yakaladım” dedi.
Tatil yaptıkları oteli çok beğendiğini söyleyen İlayda, “Annem, babam ve kardeşimle birlikte ilk kez 5 yıldızlı bir otelde tatil yapıyoruz. Bu en önemli, en güzel anılarım arasında yer alacak” dedi. 
İlayda, artık derslerine daha da çok çalışacağını belirterek, hedefinin hukuk fakültesini kazanıp avukat olmak olduğunu söyledi.
Anne Gülbahar Gök ise, kızları ile gurur duyduklarını ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e, okul müdürümüze, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Özellikle Başkan Türel’in çocuklarımıza böyle güzel bir imkan sağladığı için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Kızlarının bu başarısından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden baba Mertol Gök de, “Kızımın bu başarısı bizi çok gururlandırdı, ama bunun devamını da kendisinden bekliyoruz. İlayda zor şartlar altında bu başarıyı yakaladı, kendisine ders çalış diye bir baskımız da olmuyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2016, 18:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83