Okul servisleri eğitim dönemine hazır

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı 18 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Eğitim ve Öğretim yılı öncesi Alanya’da faaliyet gösteren 713 servis aracı denetim ve kontrollerden geçirildi.

Okul servisleri eğitim dönemine hazır

 Servis araçlarının denetim ve kontrolleri öncesi Gazipaşa Dolmuş Durağı’nda bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Doğan Bacak, emniyet ve UKOME temsilcileri ile servis aracı sahipleri ve şoförleri katıldı. Emniyet ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Trafik ekipleri tarafından tüm servis araçlarının fiziki durumları, evrakları tek tek incelendi. Yapılan denetim ve kontrollerden sonra 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı öğrenci taşımacılığı ile ilgili bilgiler verildi. Alanya’da 713 tahditli C Plaka aracı dışında hiçbir araçla öğrenci servisi yapılamayacağı, taksi ve benzeri araçlarla yapılan servis hizmetlerinin kesinlikle yasak olduğu ve cezalandırılacağı net bir şekilde katılımcılara anlatıldı. 

banner111
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, C plakaya tahdit getirerek okul servisi yapan esnafa önemli bir katkı sağladıklarını belirterek, “ Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak bu çalışmayla esnafa önemli bir hizmet getirdik, haklarını koruduk. Artık kimse kaçak olarak servis yapamayacak. UKOME Ekiplerimiz, emniyet ve Oda temsilcileriyle birlikte sıkı denetimler yapacak. Kurallara uymayana izin vermeyeceğiz. Bu vesile ile 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın öğrenci, veli ve eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2017, 16:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83