"Okullar yaptıran bir belediyeyiz"

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı devam eden Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde beraberindeki ekiple birlikte incelemelerde bulundu.

"Okullar yaptıran bir belediyeyiz"
Hizmet döneminde eğitim yatırımlarını ön plana koyan, okulların çevre düzenlemesi ve eksikleriyle yakından ilgilenen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kestel’de yapımı devam eden Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yücel, kaba inşası tamamlanan okulu, yeni eğitim-öğretim yılında bölgedeki öğrencilerin hizmetine sunacaklarını açıkladı.

2018-19 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA HİZMETE GİRECEK

15.500 m2’lik alana inşa edilen Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin 2018-19 eğitim-öğretim yılında hizmete gireceği açıklandı. 800 m2’lik alanda yükselen 3 katlı bina, her biri 46 m2 genişliğinde yapılan 18 derslikten oluşuyor. Şehrin doğu bölgesinde bulunan birçok mahalleye hizmet etmesi amaçlanan okulun kaba inşası tamamlandı ve çevre düzenlemesi ile bina içerisindeki ince işçilikler yapılmaya başlandı.

YÜCEL: “OKULLAR YAPTIRAN BİR BELEDİYEYİZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitime yapılacak yatırımların bütün hizmetlerden önce geldiğini vurgulayarak şunları söyledi; “Göreve geldiğimiz günden buyana okullar yaptıran bir belediye haline geldik. Eğitim bizim olmazsa olmazımız. Geçtiğimiz gün Batı bölgesinde Payallar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulunmuştuk. Bugün de Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde yapılan işleri inceledik. 2 okulumuzda da çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bölgedeki öğrencilerimize hizmet edecek olan Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimizin hizmetine sunacağız.” 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 14:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83