REKTÖR VE ÖĞRENCİLERİ HAYATA PEDALLADI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, “Hayata Pedalla” bisiklet turu kapsamında bisiklet severleri ve öğrencileri yalnız bırakmadı.

REKTÖR VE ÖĞRENCİLERİ HAYATA PEDALLADI

 15 Nisan Cuma günü başlayan Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı kutlamaları cumartesi günü de “Hayata Pedalla” Bisiklet turunun gerçekleştirilmesi ile devam etti. Sağlıklı yaşam araçlarından bisikleti sevdirmek, bisiklete olan ilgiyi arttırmak amacıyla düzenlenen tur, Damlataş Mağarası önünden başladı. Tüm bisiklet severlere açık olan etkinlik saat 10’da başlayarak Alanya Belediyesi arkasında bulunan otoparkta son buldu.

banner111
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nın da katıldığı bisiklet turunda eğlenceli dakikalar yaşandı. Alanya’nın bu tür spor etkinliklerine çok müsait olduğunu belirten Rektör Pınarbaşı, “Her yaştan Alanyalı’nın böyle bir etkinliğe katıldığını görmek gerçekten mutluluk verici. Üniversite öğrencilerimizin bu tür aktivitelere katılım göstermeleri bizleri gururlandırıyor. Öğrencilerimiz de bizler kadar Alanya’yı çok seviyor. Bu sebeptendir ki öğrencilerimiz Alanya’da okumanın keyfini yaşıyorlar” diye konuştu. Rektör Pınarbaşı, havaların ısınması ile doğası, güneşi, denizi ve manzarası eşsiz olan Alanya’da bisiklete binmenin insanı bütün günlük streslerden arındıracağını vurguladı.

“Hayata Pedalla” bisiklet turunda bisiklet severlerle parkur boyunca pedal çeviren Rektör Pınarbaşı, bisiklet turunun yapılacağı Damlataş Mağarası önüne Alanyaspor formasıyla geldi. Rektör Pınarbaşı’nı Alanyaspor formasıyla görenler Pınarbaşı’nı ilgiyle karşıladı.  Rektör Pınarbaşı, Alanyaspor’un Süper Lig’e çıkacağına gönülden inandığını ve Alanyaspor’u gönülden desteklediğini ifade etti. 








Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2016, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83