REKTÖR’DEN BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e makamında teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu.

REKTÖR’DEN BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş’i ASAT Genel Müdürlüğü’ndeki makamında ağırladı. 

banner111
Başkan Menderes Türel’e  ALKÜ’ye vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunmak istediklerini dile getiren Rektör Pınarbaşı, yeni kurulan bir üniversite olarak kendisinden büyük destekler gördüklerini ifade ederek bu konudaki memnuniyetini dile getirdi. 

REKTÖRDEN BAŞKAN TÜREL’E İKİ KONUDA TEŞEKKÜR

Ziyaret sırasında, ALKÜ’nün kısa zamanda geldiği noktayı ve ilerleyen zamanlardaki hedeflerini de Başkan Türel’e anlatan Rektör Pınarbaşı, özellikle iki konuda kendisine teşekkürlerini iletti. Cikcilli’de toplamda bin yüz dönümlük araziye yapılacak ALKÜ merkez kampus alanındaki 260 dönümlük bölümünün Antalya Büyükşehir Belediyesine tahsisli olduğunu ve Belediye meclisi tarafından bu 260 dönümlük alanın ALKÜ’ye tahsis edilmesine onay verilmesinin kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden Rektör Pınarbaşı,  merkez kampusun doğası ve mimarisi ile Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri arasına gireceğini belirtti. Ayrıca Antalya Su ve Atık Su İdaresi’nin (ASAT) Kestel Yerleşkesi’nin kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı da Başkan Türel’e teşekkürlerini ileten Rektör Pınarbaşı, bu hizmetlerin o bölge için de önemli bir katkı olduğunu söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de ALKÜ’nün gelişmesi için desteklerinin devam edeceğini dile getirerek Rektör Pınarbaşı’na çalışmalarında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 16:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83