Rus öğrencilerden AHEP ziyareti

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi, “ AHEP’te Bir Gün” etkinliği kapsamında Klasikka-M Rus Okulu son sınıf öğrencilerini okulda ağırladılar.

Rus öğrencilerden AHEP ziyareti

 Gelen lise öğrencilerine Alanya HEP Üniversitesi ve bölümleri hakkında verilen kısa bilgilendirmeden sonra, üniversite öğrencisi kimdir, doğru meslek nasıl seçilir ve %100 İngilizce eğitim almanın önemi ve avantajları anlatıldı.

banner111

TADIMLIK DERS

Genel bilgi alan lise son öğrenciler daha sonrasında kısa bir üniversite turu yaparak Alanya HEP Üniversitesi’nin yüksek teknoloji donanımlı sınıflarını, mimarlık atölyelerini, gıda araştırmaları laboratuarını ve son teknoloji ile donatılmış uygulama ve pastacılık mutfaklarını gezme fırsatını buldular.

Tur bitiminde, üniversite öğrencileriyle birlikte tadımlık bir derse katılan Klassika-M Rus okulu öğrencileri ders bitiminde interaktif ders işlemekten oldukça zevk aldığını söyleyen öğrenciler, bir an önce üniversiteli olmak istediklerini belirttiler.

ÜNİVERSİTELİLERLE KAYNAŞTIRLAR

Son olarak ise, Alanya HEP Üniversitesi’nde her yıl düzenlenen Geneleksel Prep-Day (Hazırlık Günü) aktivitesine katılan lise son sınıfı öğrencileri %100 İngilizce eğitim alan Alanya HEP Üniversitesi hazırlık sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliklerinde öğrencilerle sohbet etme ve bilgi alma fırsatını buldular.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 12:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83