Sağlık Turizmi Yöneticiliği Eğitimi tamamlandı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Sağlık Turizmi ve Talassoterapi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (SATTMER) tarafından düzenlenen ‘Sağlık Turizmi Yöneticiliği Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan kursiyerlerine sertifikaları verildi.

Sağlık Turizmi Yöneticiliği Eğitimi tamamlandı

Sağlık turizmine yönelik hizmet veren işletmelerde görev alan ve alacak yöneticilerin bu işletmeleri daha verimli ve etkin yönetmelerinin sağlanmasının amaçlandığı sertifika programı kapsamında Sağlık Turizmi Türleri ve Özellikleri, Türkiye’de Dünya’da Sağlık Turizmi Politikaları ve Uygulamaları, Sağlık Turizmi İşletmeleri Yönetimi, Sağlık Turizmi Pazarlaması, Akreditasyon ve Aracı Kurumlar, ve Sağlık Turizminde Bilgi Teknolojileri Kullanımı başlıklarında eğitimler verildi.

Akdeniz Üniversitesi öğretim elemanları tarafından verilen 64 saat teorik ve 16 saat uygulamalı olmak üzere toplam 80 saatten oluşan eğitimler sonunda eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere ‘Sağlık Turizmi Yöneticiliği Sertifikası’ takdim edildi.

banner111

Merkez Müdürü Doç. Dr. Yıldırım Yılmaz, düzenledikleri eğitimler, yürüttükleri çalışmalar ve projelerle birlikte sağlık turizminin bölge ve ülkede gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 10:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83