Şahin'in gündeminde eğitim var

Türkiye Ruh Sağlığı ve Tedavi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Çoşkun Şarman, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

Şahin'in gündeminde eğitim var
Ziyarette eğitim alanında ülkemize örnek çalışmalara imza atan ALTSO ile Şarman arasında eğitimde işbirliği konularında prensip anlaşmasına varıldı. ALTSO Başkanı Şahin ayrıca Türkiye Ruh Sağlığı ve Tedavi Vakfı’nın Alanya’da da bir şubesinin açılması için Şarman’a destek vereceklerini açıkladı.

Prof. Dr. Şarman’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Şahin, eğitimde işbirliği çalışmalarını görüştüklerini söyledi. ALTSO Yönetimi olarak eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini aktaran Başkan Şahin, mesleki eğitimlerin yanı sıra yılda iki program halinde kişisel gelişim semineri düzenlediklerini ifade etti. Şahin ayrıca Şarman’ın yakın dostu iş adamı Tevfik Aşlama’ya da teşekkür etti.

ŞAHİN: TOPLUMSAL RUH SAĞLIĞI İÇİN EĞİTİMLER ÇOK ÖNEMLİ”

Türkiye Ruh Sağlığı ve Tedavi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Çoşkun Şarman ile önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek eğitim seminerleri konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını vurgulayan Başkan Şahin, “Eğitime büyük önem veriyoruz. Bunun neticesinde ALTSO Akademi’yi kurarak 30 Bin sertifika dağıttık. Birçok mesleki ve kişisel eğitim gerçekleştirdik. Daha önce Aşkım Kapışmak, Doğan Cüceloğlu gibi önemli duayenlerin geldiği eğitimler ile halkımızı buluşturduk. Önümüzdeki süreçte de eğitim çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Alanında çok başarılı çalışmalara imza atan Şarman Hocamızla da Sonbahar döneminden itibaren işbirliğine gideceğiz. Toplumun ruh sağlığı bakımından bu çalışmalara büyük önem veriyoruz” dedi.

Türkiye Ruh Sağlığı ve Tedavi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Çoşkun Şarman ise ALTSO’nun eğitim çalışmalarını özellikle de kişisel gelişim programlarını çok beğendiğini söyledi. Başkan Şahin’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Prof. Dr. Şarman, ev sahipliğinden dolayı da Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 13:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83