Şampiyonlara eğitim desteği

Bölgesel amatör ligde gösterdiği başarı ile Türkiye Kadınlar Hentbol 2. Liginde mücadele etmeye hak kazanan Antalya Gazi Gençlik Spor Kulübünün 11 öğrencisinin eğitimini Antalya Özel Işıklar Lisesi üstlendi

Şampiyonlara eğitim desteği

 İki yıl öncesinde kurulmasına rağmen Bölgesel Amatör Lig’de yapılan grup maçlarını kazanarak Türkiye Kadınlar Hentbol 2. Liginde mücadele etmeye hak kazanan Antalya Gazi Gençlik Spor Kulübünün 11 sporcusuna eğitim desteği geldi. Antalya’nın tanınmış öğretmenlerinden Halef Kartal tarafından kurulan Özel Işıklar Lisesi şampiyon takımın 11 öğrencisinin eğitimini üstlendi. Yıllardır eğitimin içerisinde olması nedeniyle özellikle kızların eğitiminin kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Özel Işıklar Lisesi Kurucusu Halef Kartal “Bu çocuklarımız her türlü imkansızlıklara rağmen çok önemli başarı kazandılar. Bu başarının karşılıksız kalmaması ve şampiyon kızlarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi adına bu evlatlarımızın eğitimini kurum olarak üstlendik. Kızlarımızın hentbol maçlarında olduğu gibi derslerinde de başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Hepsine de hem eğitim hem de spor hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

banner111
Hiçbir kurum ve kuruluş desteği olmamasına rağmen Antalya’nın Kadınlar Hentbol 2.Liginde temsilcisi olan Gazi Gençlik Spor Kulübünün antrenörleri Onur Yüksel ve Emin Kurtak önemli bir başarı kazandıklarını belirterek “ Kurulduğumuz günden bu yana hiçbir kurum ve kuruluştan destek görmedik. Sponsorumuz yok. Eşimizden, dostumuzdan kendi imkanlarımızla sağladığımız bütçeyle bu takımı bu günlere getirdik. Kızlarımız olağanüstü bir mücadele örneği sergileyerek Antalya’yı 2. Ligde temsil etme hakkı kazandılar. Bu başarının karşılığı olarak Özel Işıklar Lisesinin eğitim desteği son derece anlamlı oldu. Bizler de bu jeste  2.Ligde başarılı olarak karşılık vereceğiz. Tüm Antalyalıları takımımıza destek olmaya çağırıyoruz” dediler.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2016, 10:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83