SINAV ZAMANI ASAT'TAN EĞİTİME KÖSTEK

CHP Alanya Eski İlçe Başkanı Şengül Yeşildal sosyal medya üzerinden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e göndermede bulundu.

SINAV ZAMANI ASAT'TAN EĞİTİME KÖSTEK

 Bugün yapılan YGS sınavı nedeni ile sessiz olunması ve buna benzer bir çok konuda basında çıkan haberlere rağmen duyarsız kalan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekiplerine CHP Alanya Eski İlçe Başkanı Şengül Yeşildal sessiz kalmadı.

banner111
Yeşildal, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi; "Gelecek gençlerindir diyoruz. Çocuklarımızın geleceğini 160 dk. ya sığdırıyoruz. Aylarca gece gündüz demeden çalışan emek veren çocuklarımız için sosyal medyada, basında sessiz olmamız konusunda birbirimizi uyarıyoruz. Bir arıza olduğu zaman hiçbir zaman vaktinde yapmayan ASAT arıza gidermek için bugünü bulmuş. Okul bölgesi olan yolu trafiğe kapatan trafiği felç eden sayın Menderes Türel,sayın Hüseyin Güney ve Sayın Fatih Uysal hassasiyetiniz için teşekkürler. Tüm bu olumsuzluklara rağmen oğluma ve sınava giren tüm öğrencilere başarılar dilerim. Allah yardımcınız olsun."




Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 14:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83