THK'dan 300 öğrenciye kırtasiye yardımı

Türk Hava Kurumu Alanya Şubesi, kurumun eğitim malzemelerini okullarda dağıtmaya başladı. İlk ziyaret Elikesik Mahallesi’nde Şehit İlyas Güzel ve Güllü Özbağ okullarına yapıldı. 300 öğrenciye kırtasiye malzemesi hediye edildi.

THK'dan 300 öğrenciye kırtasiye yardımı

 Türk Hava Kurumu her yıl eğitim-öğretim döneminde özellikle kırsal kesimdeki okullarda dağıtılmak üzere kırtasiye yardımı yapıyor. Kurumun bu yıl ki ürünlerinin dağıtımı Alanya Şube Yetkilisi Emine Keyaoğlu tarafında yapılıyor.  İlk ziyaret Alanya’nın batısında bulunan Elikesik Şehit İlyas Güzel ve Güllü Özbağ ilköğretim okullarına yapıldı. Ziyaretler sırasında önce ana sınıfı öğrencilerine boyama kitabı ve boya kalemleri hediye edildi. 

banner111
“HAVACILIKLA TANIŞIN” 
Öğrenciler için hazırlanan hediyeler Emine Keyaoğlu ve Mahalle Muhtarı Yusuf Boz tarafından öğrencilere dağıtıldı. Ziyaret sırasında Keyaoğlu öğrencilere kurum çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Polit olmak isteyen öğrencilerin küçük yaşlarda THK eğitimlerine katılmasını öneren Keyaoğlu “Model uçak kurslarımıza katılıp küçük yaşta havacılıkla tanışın” dedi. Öğrencilerin yanısıra okullarda öğretmenler odası için Atatürk ve Bayrak hediye edildi.  Emişbeleni Muhtarı Yusuf Boz’un da  eşlik ettiği ziyaretler sırasında iki okulda yaklaşık 300 malzeme dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 17:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83