Trafik Eğitim Parkı yenilenen yüzüyle hizmete açılıyor

Trafik Eğitim Parkı yenilenen yüzüyle hizmete açılıyor
Koronavirüs tehlikesi nedeniyle eğitimine ara veren Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı, 6 Haziran Pazartesi’den itibaren trafikte daha bilinçli bireyler yetiştirmek amacıyla eğitimlerine devam edecek.
Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı, Dünya’yı etkisine alan koronavirüs tehlikesi nedeniyle Mart ayında zorunlu olarak verdiği aranın ardından, eğitimlere yeniden başlıyor. Zorunlu olarak verilen arayı yapılan yenileme çalışmalarıyla değerlendiren Eğitim Parkı’nda, Covid-19 riskine karşı önlemlerde alınırken tecrübeli teknik kadrosu ve yenilenen uygulama alanlarıyla misafirlerini bekliyor.

EĞİTİM PARKI EĞİTİCİ MATERYALLERLE DOLU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, bilinçli bireylerin yetiştirilmesinde büyük önem verdiği eğitim parkı, birçok eklemeyle hizmete tekrar açılıyor. Uzman personeliyle hassasiyetle hazırlanan parkın içerisine mini tünel, üst/alt geçit ve emniyet kemeri standı eklendi. Özel hazırlanan sınıflarda teorik bilgi alan öğrenciler, özenle hazırlanan parkurda da uygulamalı eğitim almaya devam edecek.

265 BİN KİŞİYE EĞİTİM VERİLDİ

Bugüne kadar binlerce çocuğa trafik bilinci aşılayan Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı, öğrenci, veli, kamu kurum çalışanları dahil olmak üzere bugüne kadar toplam 265.832 kişiye eğitim verdi. Hem yaya hem de şoför olarak çocukları ve ebeveynleri bilinçlendiren Eğitim Parkı’nı günde onlarca kişi ziyaret ediyor.

ÇOCUKLAR EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR

Her gün onlarca çocuğu ve ailesini misafir eden Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda çocuklar eğlenirken öğreniyor. Teorik olarak verilen bilgiler ışığında uygulama alanına geçen öğrenciler, burada akülü araba ile test yapıyor, trafik lambalarının olduğu yaya geçitlerinde karşıdan karşıya kontrollü geçiş yapıyor.

TOKSÖZ: “EĞİTİM PARKIMIZA HERKESİ BEKLİYORUZ”

Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı Sorumlusu ve Alanya Trafik Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Toksöz, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Uzman eğitmenlerimiz tarafından verilen eğitim neticesinde bugüne kadar binlerce kişiye ulaştık. Alanya Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel’in de özel ilgi gösterdiği parkımız, Pandemi sürecini fırsata çevirerek baştan aşağı modernize edildi ve Pazartesi’den itibaren vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Her geçen gün gelişen parkımızda misafirlerimiz artık tünel, üst/alt geçit eğitimlerini de uygulamalı olarak alabilecek. Eğitimlerimiz tamamen ücretsiz olup maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına riayet ederek bütün vatandaşlarımızı parkımıza bekliyoruz.” 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2020, 17:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83