Turizmin minik şeflerinden gurur verici sunum

Staj dönüşü beceri sınavına giren Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Çok Programlı Lise öğrenciler köfte tabağı ile öğretmenlerinden tam not aldılar.

Turizmin minik şeflerinden gurur verici sunum
Okurcalar'da hizmet veren Berat Hayriye Cömertoğlu Çok Programlı Lise öğrencileri yaz başında stajyer olarak çeşitli otellerin mutfak bölümlerinde çalışmaya başladılar. Genç aşçılar 5 ay boyunca staj yaparak usta aşçıların yanında mesleğin püf noktalarını öğrenci ve kendilerini geliştirdiler. 

Staj dönüşü okula başlayan öğrenciler okulda Beceri Sınavı'na girdiler. Sınav kapsamında öğretmenlerine köfte tabğı hazırlayan genç aşçılar hazırladıkları sunumlarla öğretmenlerinden tam not aldılar ve staj dönemini oldukça verimli geçirdiklerini gösterdiler.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Turkascıhaberleri.com'a açıklamalarda bulunan Berat Hayriye Cömertoğlu Çok Programlı Lise Öğretmenlerinden Seyhan Akış ve Ali Gökhan Öztürk öğrencilerin staj dönemini verimli geçirmelerinden ötürü büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler. Akış konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz Alanya, Okurcalara, Avsallar, Konaklı ve Türkler bölgelerinde çeşitli otellerde stajlarını yaptılar. 5 aylık staj dönemini tamamlayan öğrencilerimize Beceri Sınavı yaptık. Bu süreci değerlendirmek amacı ile yaptığımız sınavda öğrecilerimizin başarısı bizi mutlu etti. Bu süreçte emeği geçen otel yönetimlerine ve büyün şeflerimize sonsuz teşekkür ediyoruz." dedi.


Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2017, 16:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83