Türkler Güzel Sanatlar Lisesi'nden Türkiye derecesi

İlçemiz Türkler Güzel Sanatlar Lisesi, 1996 yılında organizasyonuna başlanan ve tüm resmi özel kurum ve kuruluşların yoğun ilgi gösterdiği Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Salonunda düzenlenen Polifonik Korolar Şenliğinin 23.süne katılarak ENTENASYON, HOMOJENLİK ve KORO TINISI ödülüne layık görüldü.

Türkler Güzel Sanatlar Lisesi'nden Türkiye derecesi
Resmi ve özel okulların yanısıra üniversitelerin de dahil olduğu 540 koro arasından finale kalan 114 koronun yarıştığı şenlikte korolar Prof. Dr. Mustafa Apaydın Başkanlığında 17 kişilik akademisyen jüri tarafından değerlendirildi.
Alanya Türkler Güzel Sanatlar Lisesi Acapella korosu henüz bir yıllık bir koro olmasına rağmen disiplinli ve azimli çalışmaların sonucu olarak bir koroya verilebilecek en iyi ödülü almaya hak kazandı.

Türkler Güzel Sanatlar Lisesi Acapella korosu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’i ziyaret ederek başarılarında bulunduğu destekten dolayı teşekkür ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü de okul idarecileri başta olmak üzere, koro şefi Müzik Öğretmeni Devrim Şehitoğlu ve koro öğrencilerini tebrik ederek Alanya’nın ismini ülke çapında duyurdukları için tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 17:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83