Ünlü eğitim bilimci Alanyalı öğretmenlerle buluşuyor

Alanya Kaymakamlığı ve SODİMER işbirliğinde 'Pandemi döneminde öğretmen olmak' semineri online olarak gerçekleştirilecek

Ünlü eğitim bilimci Alanyalı öğretmenlerle buluşuyor
Ünlü eğitim bilimci Prof. Dr. Levent Eraslan Alanya'nın  öğretmenleri ile buluşuyor. Birçok TV kanalının eğitim ve dijital dünya konuğu olan Eraslan, ' Pandemi döneminde öğretmen olmak' adlı konferansı ile öğretmenlerimiz ile online buluşacak . SODİMER ( Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim ve Araştırma Derneği) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan'ın sunumu ile gerçekleşecek olan 'Pandemi döneminde öğretmen olmak' semineri 21 Aralık Pazartesi günü saat 20.00 itibariyle başlayacak. Zoom platformu üzerinden online gerçekleşecek olan seminere 500 ile 1000 öğretmen online olarak katılacak. 

PROF.DR.LEVENT ERASLAN KİMDİR?

1975 Karabük doğumlu olan Levent Eraslan, ilk, orta ve lise tahsilini İstanbul'da lisans ve lisansüstü eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. Eğitim Sosyolojisi alanında doktora sahibi olan Eraslan, sivil toplum ve eğitim STK'ları uzmanıdır. Prof.Dr. Levent Eraslan, Kırıkkale Üniversitesinde ve Ankara Üniversitesinde öğretim elemanı ve öğretim üyesi olarak görev yapmıştır. 2009 yılından itibaren Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 2012 yılında Doçentlik unvanını alan Eraslan’ın sivil toplum, STK’lar, eğitim alanında sivil toplum yapılanmaları, liderlik paradigmaları, sosyoloji öğretimi, öğretmen yetiştirme ve istihdamı konularında araştırma ve incelemeleri ile ulusal ve uluslararası bilimsel toplantılara sunduğu çok sayıda akademik çalışması ve yayımlanmış eserleri bulunmaktadır. Bu çalışmalara yüzden fazla atıf alan Eraslan, eğitim bilimleri alanında bir çok derginin danışma kurulu üyeliği ve hakemliğini yapmıştır. ABD, Almanya, Avusturya gibi ülkelerde çeşitli projeler bağlamında bulunan Eraslan, İngilizce bilmekte ve Yasemin Eraslan ile evlidir.  Eraslan, SODİMER başkanlığını yürütmektedir.










Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2020, 14:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83