Waldrof öğrencilerinden Tanrıseven'e ziyaret

Waldrof Eğitim Vakfı Özel Yaşam İlkögretim Okulu öğrencileri Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven “Ülkemize faydalı nesiller yetiştirmeliyiz” dedi.

Waldrof öğrencilerinden Tanrıseven'e ziyaret

Waldrof Eğitim Vakfı Özel Yaşam İlkögretim Okulu 4. sınıf öğrencileri, Okul Müdürü Ufuk Bulakoğlu ile birlikte Kaymakam Tanrıseven'i ziyaret etti. Okul ve öğrenciler hakkında bilgi veren Okul Müdürü Bulakoğlu, "Okulumuzu 10 dönüm arazi üzerine kurduk. Anasıfından 4. sınıfa kadar 50 öğrencimiz mevcut. Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) belirlemiş olduğu müfredat dâhilinde öngördüğü; yazma, okuma, matematik ve hayat bilgisi gibi ana dersler Waldorf Pedagojisi yaklaşımıyla 'yaşayarak öğrenme' eğitim metotları uygulanmaktadır" dedi.
KAYMAKAM TANRISEVEN “İNSAN ÖNEMLİDİR”

Öğrenciler, bizler için çok önemlidir diyen Kaymakam Tanrıseven, "Öğrenciler, bizim geleceğimizdir. Eğitimde her daim ve herzaman elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermeye çalışıyoruz. Öğrencilerin rahat ve huzurlu bir eğitim görme cabası içerisindeyiz. İnsan çok önemli bir varlıktır. Bizler insan onuruna yakışan, gelecekte de topluma, ülkemize ve dünyaya faydalı nesiller yetiştirmeliyiz" dedi.

TANRISEVEN'DEN UYGULAMALI DERS

Öğrencilerle yakından ilgilenerek uzun bir süre sohbet eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, öğrencilere çeşitli sorular sorarak uygulamalı ders işledi. Öğrencilere İlçe Kaymakamı'nın görevleri ve çeşitli sorular soran Kaymakam Tanrıseven, "Vermiş oldukları cevaplar eğitimin kalitesini gösteriyor. Öğrencilere uygulamalı olarak ders de yapılmalı. Okulu sevmeleri oldukça önemli" dedi.
Ziyaret sonunda Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven öğrencilerin 'Kitap okumayı çok seviyoruz' demeleri üzerine öğrencilere kitap hediye etti.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 12:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83