Yücel öğrencilerin talebini unutmadı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğrencilerin talebi üzerine Belediye ekiplerinin Hacıkadiroğlu Ortaokulu ve Alanya Anaokulu’nda yapımını tamamladığı gölgelik ve bakım-onarım işlerini yeni eğitim sezonunun ilk gününde hizmete sundu.

Yücel öğrencilerin talebini unutmadı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitime yaptığı yatırımlara devam ediyor. Geçtiğimiz yıl öğrencilerin kendisine ilettiği talebini dikkate alan Başkan Yücel, çalışmaların tamamlandığı Hacıkadiroğlu Ortaokulu’ndaki öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti. Başkan Yücel, Belediye ekiplerinin tamamladığı gölgelik, delinatör montajı, 35 metre uzunluğundaki bordör çalışması, bahçe çizgilerinin yenilenmesi ve okul çevresindeki ana caddede ulaşım kolaylığı için kaldırım yenileme çalışmasının tamamlandığını açıkladı.

YÜCEL: “ÖĞRENCİLERİMİZİN TALEBİ HER ŞEYİN ÖNÜNDEDİR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitim adına öğrencilerden gelen taleplerin her şeyin önünde olduğunu vurgulayarak öğrencilere şunları söyledi; “Geçtiğimiz yıl sonu bizlerden talep ettiğiniz bütün çalışmaları tamamladık ve bugün itibariyle sizlerin hizmetine sunuyoruz. Artık teneffüslerinizi yağmurda da güneşte de rahatça bahçede geçirebileceksiniz. Sizlere ve öğretmenlerinize hayırlı uğurlu olsun. Sizlerden gelen talepler her zaman bizlerin önceliğidir. Hepinize bütün eğitim hayatınız boyunca başarılar diliyorum.”

Hacıkadiroğlu Ortaokulu Müdürü Mustafa Karagedik, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür plaketi ve çiçek takdim ederken Başkan Yücel’e yoğun ilgi gösteren öğrenciler de kendisine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2018, 22:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83