ALANYA AVAKADOSUNA SANAL TANITIM

Avakado üreticisi Abdullah Kollama kurduğu avakadosepeti.com ile hem ürünün tanıtımını tüm Türkiye’ye yapıyor hem de internet üzerinden yaptığı satışla ülkenin her yerine avakado satarak bu alanda bir ilki gerçekleştiriyor.

ALANYA AVAKADOSUNA SANAL TANITIM
ÖZEL HABER
Yapılan bir araştırmaya göre Türkiye’de yaşayan vatandaşların yalnızca yüzde ikisi avakado adlı bir meyve olduğundan haberdar. Türkiye’de tanıtımı yeterince yapılmayan ve faydalarının saymakla bitmeyeceği bu ürünün üretiminin ise yüzde 70’i Alanya sınırları içerisinde yer alıyor. 

‘TÜM TÜRKİYE’YE SATIŞ YAPILIYOR’

Bu istatistikleri göz önüne alarak bir fikir üreten avakado üreticisi Abdullah Kollama tüm dünyada ve ülkemizde giderek yaygınlaşan internet üzerinden satış yapmaya karar verdi. Kollama’nın avakadosepeti.com adı ile açtığı sitede bir yandan avakadonun faydalaırndan bahsederek tanıtımı yapılırken bir yandan da kredi kartı ile tüm Türkiye’ye avakado satışı yapılıyor.

‘İLK ÖNCELİK TANITIM’

Siteyi kurmalarında ki ilk amacın ürünü tanıtmak olduğunu belirten Kollama, “Biz bu siteyi öncelikle tanıtım amacı ile kurduk. Amacımız bu ürünü tüm Türkiye’nin tanıması. Bu yüzden sitemizde ilk etapta kar payı gütmüyoruz. Bütün enerjimizi tanıtım için kullanacağız” dedi. 

‘PORTAKAL GİBİ OLMASIN’

Site hakkında Alanya Adres’e bilgi veren Kollama, “Ürünün reklamını yaparak Alanya ekonomisine büyük bir katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Bunun içinde internet üzerinden çalışma yürütüyoruz. Bizim tek isteğimiz avakado da portakal mandalina gibi olmasın. Bu meyveler artık çok ucuz fiyatlara satılıyor ve üretim alanı her geçen gün kısıtlanıyor. İnsanlar büyük firmaların yaptığı portakal ve mandalina sularını içiyor ama meyveyi yemiyor. Avakado aynı duruma düşsün istemiyoruz. Kredi kartı ile tüm Türkiye’ye satış yapabiliyoruz. Uygun fiyatlara sitemizden dileyen herkes avakoda siparişi verebilir” dedi.

SİTEYİ SİZİN İÇİN İNCELEDİK

Avakodasepeti.com sitesini şöyle bir incelediğimizde ise zengin bir içerikle tamamen tanıtıma ağırlık veren bir site olduğu direk göze çarpıyor. Avakoda’dan cilt maskesi, çay, salata, ezme gibi birçok alanda faydalanılabildiği sitede ilk karşımıza çıkan şey. Avakadonun faydalarının da anlatıldığı site ile ürünün tanıtılması için her şey düşünülmüş. Sitenin alt kısmında ise avakado satışı ve fiyatları yer alıyor. Tamamen organik olan avakadoların fiyatları ise oldukça uygun: 20 tanesi: 79.90, 9 tanesi ise 39.90. Ayrıca sitenin bir sürprizi de alışveriş yapan herkese avakado çayı hediye ediliyor. Hiçbir ücret alınmadan gönderilen avakado çayının da tanıtımı bu şekilde yapılmış oluyor. Kargo bilgileri, iade ve şikayet gibi ince detayların bile düşünüldüğü sitenin zamanla gelişeceğini, avakadonun tanıtımı ve Alanya ekonomisine katkı açısından büyük bir farkındalık yaratacağını düşünüyorum.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 17:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83