Alanya'da işletmeler turuncu bayrak için yarışacak

Bu yıl 16'ıncısı gerçekleştiriliyor.

Alanya'da işletmeler turuncu bayrak için yarışacak

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 16’ncısı gerçekleşecek olan Turuncu Bayraklı Hijyenik İşletme Projesi Değerlendirme ve Denetim Süreci devam ediyor.
İşletmeler ve Alanya halkı için hijyenin sembolü niteliğini taşıyan ‘Turuncu Bayrak’ prestij haline gelerek her sene daha yoğun başvurular ile karşılaşıyor. Prestijin yanında kalitenin de göstergesi olarak kabul edilen Turuncu Bayrak sayesinde işletmeler, sundukları hizmetin hijyen kurallarına uygun olduğunu müşterilerine ilan edebilme fırsatı yakalıyor. Başvuru yapan işletmelerin denetimleri Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Teknik Personelleri tarafından hijyenik koşullar göz önünde bulundurularak yapılıyor. Denetim sonucunda Turuncu Bayrak almaya hak kazanan işletmelere törenle 2019 yılı için Turuncu Bayrakları teslim ediliyor.

BAŞVURUYU KAÇIRANLAR İÇİN SON FIRSAT

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş, tamamen başvuru esaslı olan Turuncu Bayrak Denetlemelerine hala başvuru yapmayan işletmeler için bu hafta son başvuruları alacaklarını, isteyen işletmelerin Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bizzat mail ya da telefonla başvuru yapılabileceğini söyledi. Erdoğmuş, programarestoran, pastane, ekmek fırınları, dondurma, pasta, yufka imalathaneleri, yemek fabrikaları, kasaplar, okul öncesi eğitim kurumu, okul kantinleri, bayan kuaförleri ve şarküterilerin katılabileceğini belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019, 12:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83