Alanya MÜSİAD'tan 29 yaş açıklaması

MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy 29 yıl önce 12 idealist iş insanın temellerini attığı MÜSİAD'ın gelinen noktada tüm dünyada etkin bir şekilde yapılandığını söyledi.

Alanya MÜSİAD'tan 29 yaş açıklaması

 İstanbul'da 9 Mayıs 1990 yılında türlü zorluklarla kurulan ve bu gün köklerini Türkiye'nin toprağına salmış, sağlam, çalışkan bir kurum olan MÜSİAD'ın 29. yaşını doldurdu. MÜSİAD'ın kurulduğu günden beri üretim odaklı büyümenin ve kalkınmanın gücüne inanarak hizmet verdiğini söyleyen Durusoy, "hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının 29 yıl önce İstanbul’da kurdukları bir “İş Adamları Derneği”dir dedi 

banner111
Günümüzde kamuyararına hizmet veren yurtdışından ticari ateşe gibi çalışan MÜSİAD 11 bini aşan üyesi ile 60 bine yakın işletmede   1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağladığını ifade eden Durusoy, Yurt dışında 92 farklı ülkede toplamda 222 noktada Türkiye'de ise 90'a yakın lubede hizmet vermekteyiz. İş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, “kamu yararına dernek” statüsüne sahip güçlü bir “Sivil Toplum Kuruluşu”dur şeklinde bilgi verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019, 11:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83