Alanya MÜSİAD üyelerini unutmadı

Alanya MÜSİAD üyelerini unutmadı
Koronavirüs tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe ve hijyen konusuna yapılan vurgu ile birlikte STK’lar da üyeleri için bu yönde çalışmalar yapıyor. MÜSİAD Alanya Şubesi üyelerini yalnız bırakmayarak maske ve dezenfektan hediye etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Alanya Şubesi ile Genç MÜSİAD Alanya Şubesi üyeleri için KOVİD-19 önlemi aldı. MÜSİAD Alanya yönetim kurulu ve genç MÜSİAD tarafından hazırlatılan içerisinde el dezenfektanı, kolonya, maske, eldiven ve imsakiye bulunan çantalar üyelere ulaştırılıp Ramazan’ı Şerifleri tebrik edildi. MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “Her koşulda üyelerimizin yanındayız. Bu minvalde üyelerimizin sağlığı için hazırladığımız maske ve dezenfektan malzemelerini üyelerimize ulaştırdık. Sosyal mesafe kuralına harfiyen uymaya gayret gösteren üyelerimiz için hazırladığımız ürünleri kullanarak evden çıkmaz zorunda kalanlar işleri sağlıklı bir şekilde yürütmelerini arzu ediyoruz.” Dedi.

Durusoy, salgında özellikle Türkiye açısında olumlu yönde gelişmeler olmasına rağmen asla rehavete kapılmadan belirlenene kurallara harfiyen uyarak en kısa zamanda tekrar eski günlerimize kavuşabiliriz. Bunun için sabretmek gerek tavsiyesinden bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2020, 15:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83