Alanya Muz-Bir Genel Kurulu'nu yaptı

Alanya Muz Üreticileri Birliği 2016 yılı Mali Genel Kurulu’nu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Salonu’nda gerçekleştirdi.

Alanya Muz-Bir Genel Kurulu'nu yaptı

Alanya Muz Üreticileri Birliği’nin Mali Genel Kurulu’na Birlik Başkanı Hüseyin Güney, Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu ve üyeler katıldı.

banner111
Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu’nun divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, 2016 yılı yönetim ve denetim kurulu raporları, gelir ve gider bütçeleri ile tahmini bütçe oy birliği ile kabul edildi. Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, 2017 yılı teşvik ve destekleri ile toprak kanunu hakkında üreticilere ayrıntılı bilgiler verdi.

Genel Kurul’da konuşan Alanya Muz Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Güney ise, “Birlik olarak her zaman üreticilerimizin yanındayız. Yaşanan sorunlara en kısa sürede çözüm bulmak için gece gündüz çalışıyoruz. Öte yandan muzun marka değerinin arttırılması yönündeki girişimlerimiz devam ediyor. Bu arada Muz Üreticisini yakından ilgilendiren ve DSİ tarafından yaptırılan sulama suyu projesinin tamamlanması yönündeki girişimlerimiz sürüyor. Bu yıl içinde hattın Kargıcak’a kadar olan bölümünün tamamlanmasını Kargıcak İmamlı arasındaki bölümünün de ihalesinin yapılmasını bekliyoruz“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2017, 12:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83