Alanya'nın en büyük korsan gemisini yeniden dizayn etti

Alanya'nın en büyük korsan gemisini yeniden dizayn etti
Alanya'nın başarılı ve tanınmış iç mimarlarından Hüseyin Tok, ev ve iş yeri mimarisinin ardından tekne restore ve tasarımıyla da kendisini kanıtladı.

Alanya’nın tanınmış iç mimarlarından Hüseyin Tok, ev ve iş yeri mimarisinin ardından tekne restore ve tasarımıyla da kendisini kanıtladı. Alanya iskelesinde bulunan Gülbahçe isimli gezi teknesini baştan sona kendi tasarımıyla yenileyen Tok, “Her zaman söylediğimiz gibi imajınızı mekanınıza yansıtan iç mimaridir. Bu kapsamda bende iş yeri ve ev mimarisinin yanı sıra Alanya artık teknelerinde yeni sisteme ayak uydurması ve daha modern bir şekilde misafirlerine hizmet vermesi adına çalışmalar yapmaya başladım. İlk olarak da Gülbahçe isimli gezi teknemizi baştan sona yeniledik. 37 metre olan tekneyi 44 metre uzunluğa, 8 metre olan genişliğini ise 11 metreye çıkarttık. 220 kişilik bir kapasitesi olan tekne artık 550 yolcu alabilecek. Teknenin içerisi koronavirüsten dolayı devam eden pandemi sürecine uygun olarak doğal havalandırmalı hale geldi. Yapmış olduğumuz bu çalışmanın ardından artık teknemiz Alanya Limanı’nın en büyük korsan gemisi haline geldi. Ayrıca Alanya Limanı’nda uluslar arası giden tek gemi ve dünya standartlarına uygun ve TÜRK LOYD sertifikalı limandaki tek gemi halini de aldı. Bundan sonraki süreçte artık ben tekne sahiplerimizin de mimariye önem verip teknelerini daha modern hale getireceklerine inanıyorum” dedi.
TOK: İMAJINIZI YENİLEYİN
Maddeler halinde iç mimarinin firmaya ve markaya kattığı değeri anlatan Tok, “Marka imajınızı yenileyin. Ofisinizde ve teknenizde yer alan tüm mekanlar ve tüm mekansal elemanlar markanızın karakterini ve kimliğini yansıtan bir derinlik yaratmalıdır. Marka imajınız tüm bu görsellerin birbiriyle olan uyumu sonucunda ortaya çıkar” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2020, 14:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83