Alanya Tarım Kredi Kooperatifi yeni yerinde

Alanya Tarım Kredi Kooperatifi yeni yerinde
Alanya Tarım Kredi Kooperatifi merkez şubesini Konaklı Mahallesi'nde bulunan yeni hizmet binasına taşıdı.

439 Sayılı Alanya Tarım Kredi Kooperatifi, Konaklı Mahallesi'nde yeni hizmet binasında hizmete başladı. Çiftçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan kooperatif hakkında konuşan Kooperatif Başkanı Arzu Kırbaç, " Kooperatifimiz merkez şubesini Konaklı Mahallesi, İstiklal caddesi No:33/AG adresine taşımıştır. Daha önce Mahmutlar itfaiyesinde olan satış şubemiz halen buradaki hizmetine devam etmektedir. Tarım Kredi Kooperatifleri zirai İlaç, kimyevi gübre, yem, İmece marka plastik sera örtüsü, damlama sulama sistemleri, zirai alet makine, motorin, kömür, fide, fidan gibi kısaca bir çiftçinin ihtiyaç duyabileceği her türlü tarımsal girdiyi dilerse nakit, dilerse sabit faizli ve sıfır faizli olarak çiftçimize sunmaktadır. Türkiye’nin en büyük çiftçi ailesi olan Tarım Kredi Kooperatifleri Devlet Destekli Kredilendirme avantajları sunan TARSİM ve bunun yanında DASK, trafik, kasko gibi hizmetlerde de çiftçimizin hizmetinde olup başka yere ihtiyaç hissettirmemektedir.

ÇİFTÇİLERE DAVET

Üretim aşamasında en kaliteliyi en ucuza verme prensibiyle çalışan kuruluşumuz hasatta da çiftçiyi yalnız bırakmamakta, ürünlerin zincir marketlere pazarlanmasında büyük bir emek ve özveriyle görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmaktadır. Tarım Kredi Kooperatifleri uluslararası birçok firmanın ürünlerinin yanında Milli ekonomiye katkı sağlamakta da elinden gelenin en iyisini yapmayı hedefleyerek, TK Yem ile yerli yem üretimi, TK Birlik ile yerli ve milli gıda paketleme ve satışı, TARKİM ile Zirai İlaç üretimi, GÜBRETAŞ ile Kimyevi gübre üretimi, İMECE ile Plastik sera naylonu, damlama sulama sistemleri üretimi yapmanın yanında BEREKET Sigorta ile her türlü sigorta hizmetini çiftçilerimize sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
Böylesine büyük ve güçlü bir ailenin üyesi olmanın gururunu yaşamaya tüm çiftçilerimizi davet ediyoruz. Tarımda para kazanmanın yolunun üretim maliyetlerini minimuma indirmekle olacağının bilincinde olan tüm çiftçilerimizi öncelikle çayımızı içmeye yeni yerimize davet ediyoruz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2020, 07:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83