Alanya'ya yapılandırma taksidi uyarısı!

Alanya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Abdurrahman Kahya, vergi yapılandırmasında 1’inci taksiti kaçıranlar için yapılandırmalarının devam edebilmesi için ilk 2 taksit ödemelerinin 31 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar yapılması gerektiğini belirtti.

Alanya'ya yapılandırma taksidi uyarısı!
Alanya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlü Abdurrahman Kahya tarafından yapılan açıklamada, Emlak Vergisi ve işyerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi borçlarının 6736 sayılı kanunla yapılandıran mükelleflerin kanundan yararlanmaya devam etmek taksitlerini zamanında yatırılmasının zorunluluk olduğunun vurgulandı. Ancak 1’inci taksit ödemesini kaçıran vergi mükelleflerinin yapılandırmasının bozulmaması, yararlandıkları imkanlarını devam edebilmesi için 31 Mayıs’a kadar ek süre tanındığının kaydedildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kanundan yararlanabilmek için getirilen önemli şartlardan biri ilk iki taksitin süresinde ödenmesidir. 6736 sayılı kanunun hükümlerine göre borçlarını yapılandıran mükelleflerin, peşin veya ilk iki taksit ödemelerini, 31 Mayıs 2017 tarihi bitimine kadar yapmaları gerekiyor. Belediyemize yapılan Emlak Vergisi ve işyerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi’nin yapılandırma kapsamında taksit ödemelerinde son tarih 31 Mayıs 2017 bitimidir. Mükelleflerimizin gecikme zammı ve vergi affı hakkı iptali gibi mağduriyetler yaşamamaları için ödemelerini yapmaları gerekmektedir”

Ödemeler nerelere yapılabilir?

Ödemeler, Avsallar Belediye Hizmet Binası, Payallar Belediye Hizmet Binası, Konaklı Tahsilat Ofisi, Güzelbağ Belediye Hizmet Binası, Hal Tahsilat Ofisi, Alanya Belediye Hizmet Binası, Cikcilli, Oba, Tosmur, Mahmutlar ve Demirtaş Belediye Hizmet Binaları'nda bulunan vezneye yapılabilecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 16:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83