Altınbaş'ta indirim günleri başladı

Altınbaş'ta indirim günleri başladı
ALD Kuyumculuk bünyesinde bulunan Altınbaş ‘İndirim Günleri’ kapsamında büyük indirimlerle ürünler bugün itibariyle vatandaşlar için satışa sunuldu.
Alanya'da 25 metrelik yol üzerinde Denizbank yanında bulunan Altınbaş Kuyumculuk bugün indirim günü kampanyasına başladı. 11 Kasım tarihine kadar tüm ürünlerde kaçırılmayacak fiyatlar sunan Altınbaş Kuyumculuk geleneksel hale getirdiği indirim günlerinin ilk gününde vatandaşların ilgisi oldukça yoğun oldu.



‘BİR FİNCAN KAHVEYE BEKLİYORUZ’

ALD Altınbaş Kuyumculuk Sahibi Veysi Aladağ, “Başlatmış olduğumuz İndirim günlerine sağolsunlar vatandaşlarımızın ilgisi çok yoğun. ALD Altınbaş Kuyumculuk olarak 1-11 Kasım tarihleri arasında başta pırlanta ve altın olmak üzere cazip indirimler sunuyoruz. İndirim günlerini stokta bulunan ürünlerini bitirerek, hem vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak hem de yeni modellere yer açmak amacıyla yaptıklarını söyleyen Aladağ, “Pırlanta beştaş yüzük 2890 TL’den 2090 TL’ye, pırlanta baget yüzük 2390 TL’den 1590 TL’ye, pırlanta tektaş yüzük 2290 TL’den 1490 TL’ye, altın kolye 850 TL’den 399TL’ye, pırlanta kolye 1190 TL’den 790 TL gibi büyük bir indirimle vatandaşlarımıza sunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu indirimlerden yararlanmak ve bir fincan kahvemizi içmeye bekliyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 21:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83