ALTSO DUBAİ'YE GÖTÜRÜYOR

ALTSO tarafından 23-26 Kasım 2015 tarihlerinde B.A.E-DUBAİ’de düzenlenen BIG5 SHOW-Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarına iş gezisi organize ediliyor.

ALTSO DUBAİ'YE GÖTÜRÜYOR
Bu yıl 35. kez düzenlenecek olan fuar, inşaat ve yapı malzemeleri alanında Ortadoğu’nun en büyük fuarı olup, Dubai, Libya, Suudi Arabistan, Katar, Mısır, İran, Bahreyn gibi pazarlara açılan bir kapı konumunda.

İnşaat ve yapı teknolojileri, havalandırma ve temizlik teknolojileri, dekorasyon ve inşaat malzemeleri, yapı teknolojileri ve makineleri, kapı, pencere ve sulama sistemleri ana başlıkları altındaki sektörlerde faaliyet gösteren firmaların katılımcı olarak yer aldığı fuarı, geçtiğimiz yıl 61 ülkeden 81.401 firma temsilcisi ziyaret etti.

Taslak programı ve başvuru formu odamızın internet sitesi duyurular kısmında ( //www.altso.org.tr/ ) yer alan söz konusu programa katılmak isteyen üyelerin, “Ön Kayıt Formu” nu doldurarak en geç 17.09.2015 Perşembe günü mesai bitimine kadar ALTSO'ya iletilmeleri gerekiyor.

Söz konusu fuara yapılacak iş gezisi için; konaklama, ulaşım, tüm alan-otel-fuar transferleri, rehberlik, fuar giriş ücretleri, seyahat sigortası, vize ücretleri dahil, DBL: 1260 USD, SNG: 1510 USD fiyat alındı. Fiyatlar 17.09.2015 tarihine kadar geçerli olup bu tarihten sonra revize edilecektir. Yeter sayıda başvuru olması halinde (en az 10 firma) KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği'nden de yararlanmak üzere KOSGEB’e başvurulacak. Söz konusu destek kapsamında gezi bedelinin %50'si KOSGEB tarafından karşılanacak.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 14:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83