Başkan Şahin hal inşaatını inceledi

Başkan Şahin hal inşaatını inceledi
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya, Konaklı ve Payallar Hal Dernek başkanlarıyla birlikte projesi ALTSO tarafından hazırlanan Türkler Toptancı Hal inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Şahin, “Hal inşaatımız hız kesmeden devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek de projeye çok önem veriyor. İnşallah en kısa sürede yeni toptancı halini Alanya’mıza kazandıracağız” diye konuştu.

Türkler Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni toptancı hal inşaatı hız kesmeden devem ediyor. Geçtiğimiz günlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkililerle inşaatta incelemelerde bulunan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, bu kez de Alanya Hal Dernek Başkanı Adem Kaya, Konaklı Hal Dernek Başkanı Ahmet Çavuşoğlu ve Payallar Hal Dernek Başkanı Ali Ulukaya ile inşaatı gezerek, gelinen son noktayı değerlendirdi

ŞAHİN: “ALANYA’MIZA MODERN HALİ KAZANDIRACAĞIZ”
Projesini yaptıkları Türkler Toptancı Hal inşaatını yakından takip ettiklerini Belirten Başkan Şahin, “Hal dernek başkanlarımızla birlikte yeni toptancı halimizin inşaatında incelemelerde bulunduk. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde de büyükşehirden gelen arkadaşlarımız ile çok verimli görüşmeler yapmıştık. Şimdi de hal dernek başkanlarımızla inşaatımıza gelerek, değerlendirmelerde bulunduk. İnşallah ilerleyen süreçte yeni toplantılar yaparak durum değerlendirmesi yapmaya devam edeceğiz. Rabbimin izniyle, el birliği içerisinde yeni toptancı halimizi Alanya’mıza kazandıracağız. Projeye yakın ilgi gösteren ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Antalya Büyükşehir belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e de teşekkür ederim” diye konuştu.

Şahin ve Hal dernek Başkanlarının önümüzdeki günlerde de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve belediye yetkilileri ile görüşmelere başlaması bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 12:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83