Chocolate House 42 bayramdır efsane

Chocolate House 42 bayramdır efsane
Müşterilerine kaliteli ürünleri ve birbirinden farklı tatlar ile hizmet sunan Chocolate House, Alanya’da çikolata denilince akla ilk gelen adres olmaya devam ediyor. 42 bayramdır vatandaşların damak tadına hitap eden Chocolate House, Çikolata düşkünü vatandaşlara birbirinden farklı ve güzel tatlarla hizmet veriyor.
Kadıpaşa Mahallesi Özel Alanya Anadolu Hastanesi yanında faaliyet gösteren Chocolate House, çikolata, şekerleme, lokum ve draje çeşitlerini vatandaşların beğenisine sunuyor.
İlk açıldığı günden bu yana 42 bayram geçiren Chocolate House’ta 500. Bayramına giren Hacı Bekir markasının Lokum çeşitleri de bulunuyor.


VATANDAŞLARIN İLK TERCİHİ

Doğal malzemelerden katkı maddesi kullanmadan hazırlanan ürünler bayram öncesi vatandaşların ilk tercihi oluyor.
Birçok çeşitlerinin olduğunu söyleyen Chocolate House’un sahibi Doğan Akıllı, “Farklı tat arayan vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

CHOCOLATE HOUSE’TA YOK YOK

Akıllı, “Chocolate House Alanya markası olarak yıllardır Alanya da hizmet veren bir firmayız. Bu bayram bizim 42. Bayramımız oluyor. Bunun yanında dünya markası olan Hacı Bekir Lokumu da 500. bayramını kutluyor. Bu da bizim için büyük bir avantaj. Burada Hacı Bekir'in ürünleri de bizim ürünlerimizde bütünleştiği için güzel bir lokumla beraber ikisinin bütünleştiriyoruz. Hizmet olarak kişiye özel, nişana özel, firmalara özel baskılar ile birlikte kutunun üzerini de, çikolatanın üzerini de ne arzu ediyorlarsa içeriğine varıncaya kadar değiştirme şansımız var. Diyabetik çikolata ve şekersiz çikolata üretimimiz de var. Söyleyecek çok ürün var ama tadına bakılması lazım. Sadece fındık, fıstıkla bitmiyor. Çikolata çeşitleri çok. Ananaslı, zencefilli, tarçınlı, yaban mersinli, böğürtlenli, frambuazlı, badem ezmeli, hindistan cevizli, Alanya usulü badem kahveli, damla sakızlı, salepli ve sayamadığım çeşit var.

ALANYAN’NIN MARKASI CHOCOLATE HOUSE

Tüm Alanya'nın bayramını kutlarım. Onlar var ki bizler varız burası bizim değil hepimizin yeri. Bir Alanyalı olarak, güzel ürün verdiğim zaman çok mutlu oluyor ve onur duyuyorum. Alanya'nın dışına da paket ürünlerimizi gönderebiliyoruz. Yeter ki bizim ürünümüzü sadece bir kez tatsınlar. 

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2020, 19:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83