Dayanç, Erdoğan'ın çağrısını dinledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına karşılık, ALDOBİR Başkanı Dayanç," Alanya’daki döviz büroları Merkez Bankası Kurundan alım yapacak" dedi.

Dayanç, Erdoğan'ın çağrısını dinledi

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara hitaben, 'Yastık altında ne kadar Dolar, Euro ve döviz varsa TL’ye çevirin' çağrısına bir yanıt da Alanya Dövizciler Birliği Başkanı Ahmet Dayanç’tan geldi. Dayanç yaptığı açıklamada Alanya’daki döviz bürolarının Merkez Bankası Kurundan alım yapacağını söyledi.

banner111
'ALDIĞIMIZ DÖVİZİ HEMEN TL YE ÇEVİRECEĞİZ'

Dolar’ın hızlı yükselişi konusunda hükümetin attığı adımları sonuna kadar desteklediklerini vurgulayan  Dayanç, vatandaşların en uygun şartlarda dövizini bozdurabilmeleri için bu kararı aldıklarını dile getirdi. Dayanç ayrıca vatandaştan aldıkları dövizi de anında ellerinden çıkardıklarını, kendilerinin de sadece TL kullandıklarını söyledi.
 Merkez Bankası Kurunun diğer bankalardan daha yüksek olduğuna da işaret eden Dayanç, “Hem ülkemiz kazansın hem fedakarlık yapacak vatandaşımızın kaybı olmasın istedik. Bu manada biz de Alanya’daki döviz büroları olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyalım istedik. Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2016, 17:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83