Demir'den işletmelere KOSGEB müjdesi

ALESO Başkanı Nuri Demir KOSGEB'in imalatçı firmalara yeni destek vereceğini müjdeledi.

Demir'den işletmelere KOSGEB müjdesi
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir imalatçı firmalara verilecek olan KOSGEB desteğini açıkladı. Demir:

Nace Rev.2 başlığı altında faaliyet gösteren imalatçı KOBİ'lere KOSGEB aracılığı ile KOBİ Gelişim Destek Programı’nın yeni proje çağrısı kapsamında, İmalatçı işletmelere, üst limitleri 300 bin lira geri ödemesiz, 700 bin lira faizsiz geri ödemeli olmak üzere toplam 1 milyon lira destek verilecek.

İmalat sanayi sektörüne yönelik "Üretim ve İhracatta Teknoloji Seviyesi Yüksek, Katma Değerli Ürünlerin ve KOBİ’lerin Payının Arttırılması" başlığında Proje Teklif Çağrısı hazırlanmış ve detay bilgiler www.kosgeb.gov.tr internet adresinde yayınlanmıştır. Buna göre:

-NACE Rev.2 imalat başlığı altında faaliyet gösteren ve KOBİ tanımına uyan işletmeler KOBİGEL Proje Başvuru Pormu ile başvuru yapabilecektir.

-Başvuru başlangıç tarihi 11 Eylül 2017, bitiş tarihi 20 Ekim 2017 tarihi saat 23.59 dur.

Üretim ve İhracatta Teknoloji Seviyesi Yüksek, Katma Değerli Ürünlerin ve KOBİ'lerin Payının Artırılması" başlıklı çağrı altında 8 ayrı konudan birisi seçilerek hedef- faaliyet ilişkisi kurgulanarak proje sunulacaktır.

-Proje başına sağlanacak destek üst limiti 300.000 TL. hibe 700.000 TL. faizsiz geri ödemeli destek şeklinde olup destek oram % 60'dır.

-Makine - teçhizat yatırımı, yeni personel istihdamı, yazılım alımı, hizmet alımı konulan proje faaliyet giderleri olarak talep edilebilecektir.

Daha detaylı bilgi ile Başvuru ve Uygulama Kılavuzu www.koseeb.gov.tr internet adresinde bulunmaktadır. Önemle Duyurulur.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2017, 12:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83