Dünya ekonomisindeki son gelişmeler Alanya'da tartışılacak

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) tarafından 2’incisi düzenlenen Uluslararası Ekonomik Araştırmalar Konferansı, 19 Ekim Cuma günü Kestel'de bulunan Sun Star Resort Otel'de başlayacak.

Dünya ekonomisindeki son gelişmeler Alanya'da tartışılacak
2. Uluslararası Ekonomik Araştırmalar Konferansı (ECONALANYA 2018) 19 Ekim Cuma günü Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Ekonomi ve Finans Bölümü tarafından düzenlenecek. 2 gün boyunca sürecek olan konferansın bu yılki davetli konuşmacıları Dünya Ticaret Örgütü’nden Roberta Piermartini ve Cenevre Üniversitesi’nden Marcelo Olarreaga dünya ticaretinde son dönemde meydana gelen gelişmelere değinecek. Polonya Merkez Bankası’ndan Zbigniew Polański ise 2008 küresek kriz sonrası uygulanan para politikaları üzerinde sunum yapacak. Konferansta ayrıca bilim ve ekonomi dünyasında son derece saygın yeri bulunan Profesör Soren Johansen ve Profesör Katarina Juselius uygulamalı ekonomi alanında yaptıkları çalışmaları sunacaklar.

ECONALANYA, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin Alanya’ya kazandırdığı en önemli etkinliklerden birisi olup, dünya ekonomisindeki gelişmelerin Alanya’da tartışıldığı bir platform olması yanında Alanya’nın tanımına da çok önemli katkılar da sunuyor.

19 Ekim Cuma günü saat 09:30’da Kestel Sun Star’da düzenlenecek olan konferansa Alanya protokolü ve iş dünyası temsilcilerinin ilgi göstermesi beklenmektedir.
Detaylı bilgilere www.econalanya.com internet adresi üzerinden ulaşılabilir.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 15:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83