Egea'nın dizeli Gürses'te satışa sunuldu

Fiat Gürses Satış Müdürü Mehmet Karakaya, sohromda satışa sunulan Egea'nın dizel ve otomatik şanzımanlı versiyonu için Alanyalılar'ı test sürüşüne davet etti.

Egea'nın dizeli Gürses'te satışa sunuldu

 Fiat'ın iddialı ürünlerinden birisi olan Fiat Egea dizelin otomatiği Alanya Gürses Bayiin'de satışa sunuldu. Aracın tanıtımı bugün Gürses Plaza'da yapıldı. 

banner111
5 YIL GARANTİSİ VAR

Fiat Gürses Alanya Satış Müdürü Mehmet Karakahya, "Dizel otomatik Egea sedan araçları showroomlarımıza ulaşmaya başladı. Liderlik yolunda en önemli ürünümüzü pazara sunmanın heyecanı içerisindeyiz. Müşterilerimizin talep ettiği ve geleceğimizi başarılarla inşaa edecek ürünümüze, ekiplerimize ve sizlere olan güvenimiz tamdır. Fiat markasına sedan pazarında büyük güç katan Egea'nın dizel ve otomatik şanzımanlı versiyonu, Türkiye'de satışa sunuldu. Geçtiğimiz günlerde  Autobest 2016 ödülünü alarak Avrupa'nın en iyi otomobili ünvanını kazanan Fiat Egea'nın 1.6 litre dizel ve 6 ileri otomatik şanzımanlı versiyonu 77 bin 400 TL'den başlayan rekabetçi anahtar teslim satış fiyatı ve 5 yıl garantisi ile dikkat çekiyor. Dizel otomatik Egea'yı yakından tanıtmak ve test sürüşü yaptırmak için showroomlarımıza bütün Alanya'mızı davet ediyoruz" diye konuştu.

'RAKİPLERİNDEN DAHA ÇOK ÖN PLANA ÇIKIYOR'

Fiat Egea modelleri ile ilgili bilgi veren satış danışmanı Rıdvan Türker, "Egea modelimizde 3 tane kasa modeli mevcut. Hatchback, Sedan, station olmak üzere. Şu an  station vagonda aramıza katıldı. Onunla beraber 3 tane kasamız tamamlandı. Her segmentte yeterli donanıma sahiptir. Oldukça motor donanınımında da geniş bir yelpazemiz mevcut. Egea'mız dizel otomatik 120 beygir TCT şanzıman, 320 newtonmetre torku ile rakiplerine göre oldukça ön plana çıkamaktadır. Çift kavramalı şanzıman vites geçişlerinde kesinlikle sarsıntı yapmayıp, sonsuz bir ivmelenme ile sürücülerine kusursuz bir sürüş sağlamaktadır. 6 adet hava yastığı mevcuttur. Dijital klima, geri görüş kamerası, dokunmatik mp3 çaları, hız sabitleyici cruise kontrol araçta standart olarak yer almaktadır. Kullanım anlamında oldukça konforlu, iç hacim olarak geniş olup 5 kişilik bir ailenin rahatlıkla seyahat edebileceği güzel bir araç" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 18:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83