Esnafa müjdeli haberi Gökçe verdi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin esnaflara verdiği müjdeli haberi ALESO Başkan Adayı Harun Gökçe duyurdu.

Esnafa müjdeli haberi Gökçe verdi
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'den esnafa borç yapılandırma müjdesi geldi. Müjdeyi sosyal medya aracılığıyla Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Harun Gökçe duyurdu. Gökçe 'esnafa müjde' başlığıyla esnafın gecikme faizlerinin silinip icra işlemlerinin de sonlandırılacağını açıkladı.

"31 TEMMUZ 2017'DEN ÖNCE..."

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği'nde açıklamalarda bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, esnafın kredi borçlarının yeniden yapılandırılacağını belirtti.

Tüfenkci, "TESKOMB'a bağlı Kredi Kefalet kooperatiflere borçları bulunan esnaf ve sanatkârımızın borçlarını yapılandırıyoruz. 31 Temmuz 2017 tarihinden önce kredi borcu kooperatif takibine intikal eden esnaf ve sanatkârların 29 Eylül 2017 tarihine kadar başvurmaları halinde yeniden yapılandırmadan faydalanacaklar. Böylece kooperatif ortağı esnaf ve sanatkârlarımızın 786 milyon lirayı bulan anapara borçları yeniden yapılandırılacak 204 milyon lirayı bulan gecikme cezası borcunun da silinmesine imkân sağlanmış olacak." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 15:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83