Hisarcıklıoğlu ile görüşen Şahin: Yanlış yapan bankalarla mücadele edeceğiz

Hisarcıklıoğlu ile görüşen Şahin: Yanlış yapan bankalarla mücadele edeceğiz
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, bugün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile canlı görüntülü telekonferans yöntemiyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Şahin görüşmede bazı bankaların Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine KGF Kredisi verirken çıkardığı zorluklar başta olmak üzere birçok konuda bölgenin taleplerini iletti. Bankaların bu dönem iş dünyasının yanında olması gerektiğinin altını çizen Şahin, yanlış tutum içinde olan bankalarla mücadele edeceklerinin altını çizdi.

TOBB'un da bankalara karşı iş dünyasının yanında yer almasının önemine dikkat çeken Şahin, ayrıca krizin başında hazırlayıp sunduğumuz rapor doğrultusunda bölgenin beklentilerini aktardı.

Şahin yaptığı açıklamada, “Krizin başından bu yana üyelerimizin ve iş dünyamızın yanında yer almaya çalışıyoruz. Sorunları sürekli ilgili kurumlara direk olarak iletiyoruz. Gelişmeleri bire bir aktarıyor ve iş insanlarımızın sorunlarını ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerini sunuyoruz. TOBB başkanımızla bugün olumlu geçen bir görüşme gerçekleştirdik. Umarız el birliği içinde bu sorunları en kısa sürede aşacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2020, 18:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83