Kadın çiftçiler ödüllerini aldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile bu yıl düzenlenen Kadın Çiftçiler Yarışıyor projesinde dereceye giren Alanya ve Gazipaşalı Kadın Çiftçilere para ödülleri verildi.

Kadın çiftçiler ödüllerini aldı

 Kadın Çiftçiler Yarışıyor etkinliğine katılarak dereceye giren kadınlar için Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürlüğü’nde ödül dağıtım töreni düzenledi. Alanya’da ilk üç sırayı alan Fatma Çavuşoğlu, Fatma Arslan ve Yıldız Bilgin’e para ödülleri Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin tarafından takdim edildi. Gazipaşa’da dereceye giren Ayşe Ergün, Ümmü Akyol ve Sultan Kaplan’a da para ödülleri Gazipaşa’da düzenlenen törenle verildi. 

banner111
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği bu organizasyondan son derece memnun olduklarını belirten Kadın Çiftçiler, “ hem ürettiğimiz ürünleri gösterme imkanı bulduk hem de aldığımız ödüllerle motive olduk. Bundan sonra daha da farklı üretim çeşitleri üzerinde çalışacağız. Bize bu imkanı veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı menderes Türel’e teşekkür ediyoruz “ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 15:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83