Muhasebecilerden başkan Şahin'e ziyaret

Muhasebecilerden başkan Şahin'e ziyaret
Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ALSMO) Başkanı Kerim Gökçeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

ALSMO ile her zaman işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Şahin, muhasebecilerin 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası’nı da kutladı. Şahin, “Muhasebeci ve mali müşavirler iş insanları ile maliye arasında köprü kuran son derece önemli arkadaşlarımızdır. ALSMO Başkan ve yönetimi ile her dönem olduğu gibi pandemi döneminde de çok sıkı işbirliği yaptık. Başta kısa çalışma ödeneği olmak üzere hem iş insanlarımızın hem de çalışan kardeşlerimizin taleplerinin güncellenmesinde koordinasyonu çalışarak önemli adımlar attık. Ayrıca her dönem bir araya gelmeye özen gösteriyor ve toplantılar düzenliyoruz. İnşallah hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ben tekrardan Muhasebeciler Haftası’nı kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Şahin’den sonra söz alan Gökçeoğlu ise, ALTSO ile ortak paydada çalışmaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Gökçeoğlu, “Mehmet başkanım ve yönetimiyle işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Sağ olsun bize her zaman destek oluyor. Kendisine bu açıdan da tüm muhasebeci, mali müşavir arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2021, 16:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83