MÜSİAD Alanya Şubesi iftarda buluştu

MÜSİAD Alanya Şubesi iftarda buluştu

MÜSİAD Alanya Şubesi üyeleri ve aileleri ile birlikte iftar sofrasından buluştu. Şube Başkanı Mustafa Durusoy, projeler ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. 
Kuruluşunun 29 yıl coşkusunu yaşayan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi üyeleri aileleri ile birlikte iftar yaptı. Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy’un ev sahipliğinde yapılan iftarda üyeler ve aileleri de kaynaşma fırsatı elde etti.
İftar sonrası katılımcılara hitap eden Durusoy, MÜSİAD Genel Merkezinin talep ettiği 50 üye sayısına kısa sürede ulaştıklarını aktardı. Alanya’ya katma değer kazandıracak bazı projeler üzerinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Durusoy, bunun yanı sıra ulusal ve uluslararası ticaret alanında gelişmek için güç birliği oluşturacak ortaklık sistemleri üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü bilgisini verdi.
Geleceğin iş insanları için Genç MÜSİAD ve Kadın MÜSİAD gruplarımız da kısa süre içinde faaliyete geçeceğini duyuran Mustafa Durusoy, 29’ncu kuruluş yıldönümünde yeni genel merkez binasından hizmet verilmeye başladığını ve MÜSİAD Genel Merkezinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile açıldığını söyledi. Alanya’dan da açılışa 4 yönetim kurulu üyesi olarak katıldıklarını belirten Durusoy, MÜSİAD üyesi Mehmet Ali Kiriş, ve Muammer Özbudak ve Serkan Salvur’un belediye meclis üyesi seçilmeleri nedeniyle de tebrik etti.
Ticari faaliyetlerin dışında sosyal sorumluk projelerine de büyük önem verdiklerini söyleyen Durusoy, yönetim kurulu olarak oluşturdukları ‘Zekat fonu’ ile maddi durumu olmaya öğrencilere burs ve ihtiyaç sahibi ailelere katkı sağlamayı amaç edindiklerini söyledi. 
Durusoy, üyeler, aileleri ve çalışanlarının yaralanması için akaryakıt ve hastane anlaşmasının tamamlanmak üzere olduğunun müjdesini de verdi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2019, 12:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83