MÜTBİR'den Alanya'ya TOKİ projesiyle ilgili flaş açıklama

MÜTBİR'den Alanya'ya TOKİ projesiyle ilgili flaş açıklama
Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, Alanya’ya TOKİ tarafından yapılacak olan 250 toplu konutla ilgili açıklama yaptı. Küçüker, “Biz MÜTBİR olarak bu projenin Alanya’da 250 konut ile sınırlı kalmasını temenni ediyoruz” dedi.

Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, Alanya’ya TOKİ tarafından yapılacak olan 250 toplu konutla ilgili açıklama yaptı. Küçüker, “Bu konutlar ihtiyaç sahipleri için yapılan projeler. Bizim zaten bu maliyetlerde daire yapabilme şansımız zaten yok. Bu adet 250 ile sınırlı kalacağını düşünüyoruz. Biz hızlı bir süreç işleyeceğini düşünmüyoruz. İhale aşaması planlanma aşaması bütçe ve ihmal edilmesinin uzun soluklu bir proje olacağını düşünüyoruz. Ayrıca 5 yıldan önce Alanya’da bir projeye başlayacaklarını düşünmüyorum. Alanya’da ki müteahhitlerin işini etkileyeceğini düşünmüyoruz. Alanya’da ki boş daire sahiplerine çok büyük bir etkisi olacağını düşünüyorum. 1. Sınır daireleri değil ancak 2. El dairelerini etkileyeceğini düşünüyorum” dedi.

KÜÇÜKER’DEN TOKLU’YA DESTEK

Küçüker ayrıca maddi durumu yeterli olmayıp da ev alamayan vatandaşlar için Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun duyurduğu TOKİ projesinin de bu vatandaşlar iyi olacağını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, 22:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83