Neva Outlet'ten muhteşem festival

Neva Outlet, Alanya Rus Eğitim ve Kültür Derneği işbirliğinde 12 Haziran Rusya Günü’ne özel festival düzenledi. Rusların büyük ilgi gösterdiği festivalde, tanınmış sanatçılar sahne alırken, bir de resim sergisi açıldı. Festivalde ayrıca, katılımcılara çok sayıda indirim sürprizi de yapıldı.

Neva Outlet'ten muhteşem festival
 Akdeniz’in en büyük Outlet Mağazası olan Neva Outlet, Rus vatandaşları unutmadı. Alanya’da yerleşik yaşayan Ruslar ve Rus tatilciler için, Neva Outlet, Alanya Rus Eğitim ve Kültür Derneği işbirliğinde Rusya Günü’ne özel festival düzenledi. Festivale, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Kü‪resel Gazeteciler Konseyi Başkanı Mehmet Ali Dim‬, ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Burcu Haboğlu Baba, Alanya Rus Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ekaterina Gündüz ve çok sayıda rus vatandaş katıldı.



Rus vatandaşlar, konser ve etkinliklerle güzel bir gün geçirirken yüzde 20 indirimli olarak ucuz alışveriş yapma fırsatı da buldular. 

Festivalin açılış konuşmasını gerçekleştiren Neva Outlet Ortağı Ülkü Turga, bir ticari firma olmaları yanında Alanya’nın ekonomik gelişimine de katkı yapmayı kendilerine ilke edindiklerini söyledi. Turga: “Alanya’da ticaret yaparak, ekonomiye katkı yapmaya çalışıyoruz. Ama ekonominin yanında  sosyal kültürel sorumluluklarımız da var. Bu açıdan bu festivali düzenleyerek, sosyal yaşama da katkıda bulunmak istedik. Bugün burada bu sebeple hem eğlenceli bir vakit geçirmek, hem de katılımcıların indirimli alışveriz yapabilmesi için bir organizasyon düzenledik. 
İlk olarak burada osmanlı rus kültürünü yansıtan kültürler köprüsü resim sergisini açtık. 

Sonra ise ünlü sanatçı Albert Asadullin en güzel şarkılarıyla katılımcılara hitap etti” diye konuştu. 

Alanya Rus Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ekaterina Gündüz de bir konuşma yaparak katılımcıları bilgilendirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 17:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83