Neva Outlet’ten Rus turistlere sürpriz

Neva Outlet tarafından Alanya’da Rusya Günü’ne özel festival gerçekleştirilecek. Festivalde tanınmış sanatçılar, eğlence ve indirimli alışveriş sürprizleri de yer alacak.

Neva Outlet’ten Rus turistlere sürpriz
 Akdeniz’in en büyük Outlet Mağazası olan Neva Outlet, Rus vatandaşları unutmadı. 12 Haziran tarihinde yapılacak olan etkinliklerle Alanya’da yerleşik yaşayan Ruslar ve Rus tatilciler için unutulmaz bir gün yaşatılacak.
‘SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DE ÖNEM VERİYORUZ’

Bir ticari firma olduğu halde Alanya’nın ekonomik gelişimine ve sosyal hayatına da katkı yapmayı kendilerine ilke edindiklerini vurgulayan Neva Outlet Ortakları Ülkü Turga ve Genel Müdürü Ali Kemal Sözen, “Alanya’dan ekmek yiyen herkes gibi ticari firmaların da bazı sorumlulukları olduğunu düşünüyoruz. Biz de bu güzel şehirde elimizden geldiği kadar sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Umarız bu faaliyetimiz ile Alanya turizmine bir katkı da yapma imkanımız olur” dedi.

‘İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ  İMKANI DA OLACAK’

NEVA Outlet Ortakları Turga ve Sözen ayrıca programa katılanlar için indirimli alışveriş imkanları da tanıyacaklarını belirterek, “Programa katılacak olanlar için birçok sürprizimiz var. Bu özel günde elimizden geldiği kadar insanları mutlu etmeye çalışacağız” dedi.

PROGRAM DETAYI

- Rusya Federasyonu Onur Sanatçısı Sergisi - Vladimir Eroshkina

"Kültürler Köprüsü"

- Rusya'nın Onurlu Sanatçısı - Albert Asadullin!

- Tüm sevgili Pavel Kepchak, yazar programı ile birlikte

- Rusya 2017'nin Miss Property - Irina Brikk

- Yaratıcı ekiplerin performansları

YÜZDE 20 İNDİRİM

Ayrıca bu özel günde Rus vatandaşlarına tüm ürünlerde yüzde 20 indirim yapılacak. Rus vatandaşları konser ve etkinliklerle güzel bir gün geçirirken ucuz alışveriş yapma fırsatı da bulacaklar. Ayrıca etkinlikte yer alacak olan fotoğraf sergisi saat 19.00’da başlarken, konser saat 20.00’da başlayacak.

MAHMUTLARA ÖZEL SERVİS

Alanya’nın en çok yabancı nüfusunun yaşadığı bölge olan Mahmutlar’dan etkinliğe katılmak isteyenler için otobüs kaldırılacak. Mahmutlar halkına kolaylık yapılması amacıyla Rus Kültür ve Eğitim Derneği’nden 18.00’da otobüs kaldırılacak. Otobüs için 05433434545 numarasından kayıt yapılması gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2019, 23:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83