Pegasus'dan Alanya-GZP uçuşlarına büyük indirim

Pegasus Hava Yolları nisan ayı "Uç Uç Günleri" kampanyasında Pegasus Plus üyelerine Alanya-GZP iç hatlarda yüzde 30, Pegasus Plus Kredi Kartı sahiplerine ise yüzde 40 indirimli uçuş fırsatı sunuyor.

Pegasus'dan Alanya-GZP uçuşlarına büyük indirim
Şirketten yapılan açıklamada nisan ayının Uç Uç Günleri kampanyası ile biletlerini 6-7 Nisan tarihlerinde www.flypgs.com'dan ve  Pegasus Mobil Uygulamasından alanlar, iç hat uçuşlarını 26 Mayıs - 22 Haziran 2017'de gerçekleştirecekler.

Pegasus'un Uç Uç kampanyası  İstanbul  Sabiha Gökçen ile  Ankara,  Antalya,  Alanya-GZP,  Bodrum,  Dalaman,  Denizli, Edremit,  Gaziantep,  Kahramanmaraş,  Kayseri,  Konya, Ordu-Giresun,  Samsun,  Sivas ve  Trabzon;  Adana ile  Antalya,  Bodrum ve  Trabzon,  Antalya ile  Trabzon,  Ankara ile  Bodrum ve  İzmir ile  Antalya ve  Sivas arasındaki karşılıklı seferlerde geçerli olacak.

Nisan ayı Uç Uç Günleri indiriminden,  Pegasus Plus'a üye olmayan misafirler de biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya  Pegasus'un mobil sitesi ve Mobil Uygulamaları üzerinden  Pegasus Plus programına ücretsiz üye olarak faydalanabilmekte ve  Pegasus Plus ayrıcalığı ile seyahat etmenin tadını çıkarabilmekteler.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 11:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83