Rüzgar açıkladı! O süre uzatıldı

Rüzgar açıkladı! O süre uzatıldı
Yurt genelinde uygulanan korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında, 31.03.2020 tarihinde sona erecek olan TAPDK süre uzatım bedeli yatırma işlemlerinin süresi uzatıldı.
Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, TAPDK süre uzatım işlemleri hakkında korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında yeni bir duyuru yayınlandığını bu duyuru ile TAPDK belgesi alma ve para yatırma işlemlerinin süresinin 31.05. 2020 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.
Rüzgar, yeni yapılan duyuru ile süre uzatma işlemleri ve para yatırma işlemleri belge sahipleri tarafından CİMER, TİMER, telefon veya taşra müdürlükleri aracılığıyla iletilen başvuruların incelenmesi sonucunda alındığını belirtti.
İlçe Müdürü Rüzgar; “Bakanlığımız tarafından süre uzatım bedellerinin yatırılması noktasında zorluklar yaşandığı, her ne kadar belge bedellerinin internet bankacılığı üzerinden yatırılması imkanı olsa da belge sahibi vatandaşlarımızın büyük bir kısmının bu yolu kullanamadığı, bankalara müşteri kabulüne virüsle mücadele kapsamında sınırlama getirildiği, işyeri kapatma tedbirleri nedeniyle belge sahibi vatandaşlarımızın ekonomik zorluk içerisine düştüklerini ifade ettikleri anlaşılmıştır.
Bu itibarla, yurt genelinde uygulanan koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında, hem vatandaşlarımızın sosyal etkileşiminin azaltılması hem de alınan tedbirler nedeniyle yaşanan ekonomik güçlüklerinin hafifletilmesi amacıyla, 2020 yılı süre uzatım işlemleri için belge bedeli yatırılmasının son günü olan , Bakanlık Makamı’nın olurları ile 31/05/2020 tarihine kadar uzatılmıştır.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2020, 21:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83