Sabaş Home ödülleri sahiplerini buldu

Sabaş Home ödülleri sahiplerini buldu
Sabaş Home tarafından bu yıl korona virüs salgını sebebiyle canlı yayınla yapılan çekilişle; araba ve çeşitli ödülleri kazanan talihliler belli oldu.
20 yıldır Sabaş Home tarafından gerçekleştirilen ve araba, cep telefonu gibi ödüllerin verildiği çekiliş etkinliği, bu yıl pandemi nedeniyle sosyal medya üzerinden canlı olarak gerçekleştirildi. Çekiliş, Çevreyolu üzerindeki Beko Sabaş Mağazası’nda gerçekleştirildi. Geleneksel Araba Çekilişi etkinliğine 33 binden fazla talihli katıldı. Şanslı isimleri ise Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Sanayici İşinsanları Derneği (ALSİAD) Başkanı Akın Tabaklar, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ve Raşit Sadullahoğlu küre başına geçerek belirledi. 4. Noter huzurunda yapılan çekilişte Fiat marka 2020 model araç sahibini buldu. Ayrıca 11 talihli ise cep telefonundan bilgisayara kadar çeşitli hediyelerin sahibi oldu.

BÜYÜK ÖDÜL ADİN OTEL'E ÇIKTI

Yapılan çekilişte en üyük ödül olan 2020 model Fiat Egeea araba, Star Turizm, Adin Beach Otel'e çıktı. Diğer talihliler ise şu şekilde: 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2020, 12:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83