Sabaş'tan 'O yıl bu yıl' gecesi

Sabaş'tan 'O yıl bu yıl' gecesi
Alanya SABAŞ Home Mağazası, “O Yıl Bu Yıl” mottosuyla başladığı 2019 yılında tüm hedeflerini gerçekleştirmenin sevincini çalışanları ile düzenlediği motivasyon yemeğinde kutladı.

Banana Beach’te hafta sonu yapılan geceye ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, BEKO Antalya Bölge Müdürü Ahmet İçyer, Beko-Arçelik Antalya Bölgesi Servis Müdürü Ulaş Şeker ve Ekibi, Beko Antalya ve Bölge Temsilcileri, Sanat Halı Bölge Müdürü Mehmet Ayaz ve BEKO Alanya yetkili servis sahipleri katıldı.

EKİBE TEŞEKKÜR ETTİ

2019 hedeflerinin tutmasından dolayı Beko Türkiye Direktörü Sayın Arel Atakol ve Beko İzmir Şube Müdürü Hakan Harman’ın tebrik mesajının yayınlandığı gecede, Rauf, Kerim ve Raşit Sadullahoğlu kardeşler 2019 yılı çalışmaları nedeniyle ekip arkadaşlarına teşekkür ettiler.

'BAŞARI YOLCULUKTUR'

Kardeşleri adına da konuşan Rauf Sadullahoğlu, elde ettikleri başarıyı şu sözlerle anlattı, "Başarıya ulaşmaktan daha kıymetli olan bir şey varsa, o da kuşkusuz ki elde edilen başarıyı sürdürmektir. O yüzden diyoruz ki başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum."

SÜRPRİZ HEDİYELER

Gece eğlenceyle devam ederken, etkinliğe katılanlara sürpriz hediyeler verildi. Canlı müzik eşliğinde renkli görüntülerin kaydedildiği gece Arçelik Paz. A.Ş. Müdürü Can Dinçer'in belirlediği “Biz Yaparız” 2020 yılı sloganı sona erdi.  

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2020, 08:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83