Şahin: 2016 zor geçti, 2017'den umutluyuz

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ocak ayı olağan meclis toplantısı bugün ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Şahin: 2016 zor geçti, 2017'den umutluyuz

 Açılış, yoklama ve mazeretlerin bildirilmesinin ardından yönetim kurulu faaliyetleri ALTSO Başkanı Mehmet Şahin tarafından meclis üyelerine aktarıldı.

banner111
‘2016 yılında ülkemiz ve Alanya’mız zor günler geçirdi, çeşitli krizlerle boğuştuk’ diyen Başkan Şahin, 2017 yılından umutlu olduklarını söyledi.

ŞAHİN; “MÜCADELEDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Ülkemizin 2016 yılında hain terör örgütlerinin alçakça saldırılarına maruz kaldığını vurgulayan Şahin, “Özellikle 15 Temmuz gecesi yaşadığımız silahlı darbe girişimi gibi olaylara karşı milletçe tek vücut, dimdik biçimde karşı koyduk. Kararlı biçimde teröre direndik ve direnmeye devam ediyoruz. Maalesef olumsuzluklardan ülkemizde olduğu gibi Alanya’mız da etkilendi. Biz oda olarak elimiz kolumuz bağlı kalmadık. Çok sayıda organizasyon ile krizin etkilerini azaltmaya gayret gösterdik. Bundan sonra da Alanya’mızın ekonomik potansiyelini arttırmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Göreve geldikleri günden bu yana eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Şahin, “Emlak Danışmanlığı Kursu, Fotoğrafçılık Kursu, İşaret Dili Kursu eğitimlerimiz devam ediyor” dedi. Başkan Şahin, ayrıca 2017 yılı 1. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri’nin de Mart ayı gibi başlayacağını dile getirdi.
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu’yu oda ve kooperatif başkanlarıyla birlikte ziyaret ettiklerini aktaran Başkan Şahin, “İzmir Vali Yardımcılığından Alanya Kaymakamlığı görevine gelen Kaymakamımız Mustafa Harputlu’ya yeni görevinde başarılar diledik” dedi.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’ı ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Banu Okan Kavukçu ile ziyaret ettiklerini de belirten Başkan Şahin, “Üniversite sivil toplum işbirliği konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yükseköğretime verdiğimiz desteklerle ilgili olarak da rektörümüze bilgi verdik, Rektörümüze görevinde başarılar diledik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83