Sürücülere yakıt indirimi

Gazipaşa Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Adem Tekin ile Çataloğlu Hasan Ekinci ve oğullarının işbirliği ile Saray Restoran'da akşam yemeği düzenlendi

Sürücülere yakıt indirimi

Yemekli toplantıya Kooperatif üyelerinin yanısıra Lukoil Petrol çalışanları da katıldı. Yapılan görüşme neticesinde Kooperatif Başkanı Adem Tekin ve Petrol Ofisi sorumlusu Mustafa Ekinci arasında anlaşma yapılarak, tüm kooperatif üyesi taksicilere başlangıçta yüzde 5, ileriki süreçte ise yüzde 10'a varan indirimler için karar alındı. Çataloğlu Petrol Ofisi adına söz alan Mustafa Ekinci, "Gazipaşa Havalimanı’nda çalışan 40 taksicinin bizi tercih etmesi mutluluk verici. Havalimanına en yakın petrol istasyonu olmamız dolayısıyla bizde kendilerine gerekli desteği sağlayacağız. Bundan sonraki süreçte de en cazip indirim kampanyalarımızı taksiciler için uygulayacağımızın sözünü veriyoruz" dedi. 

banner111
ESNAFLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Gazipaşa Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Adem Tekin ise, "Yakıtta indirim taksiciler başta olmak için tüm esnaflar için çok önemli. Özellikle şoförler başta olmak üzere tüm esnaflarımız için bu indirim kampanyalarının uygun olacağını düşünüyorum. Bu anlamda bazı petrol ofisleriyle de görüşmeler yaptık. En uygun indirim konusunda Çataloğlu Petrol ile anlaştık. Tüm üyelerimiz için ayrı ayrı indirim kartı çıkarttık. Bundan sonra öncelikli olarak Lukoil Petrol Ofisi'ni tercih edeceğiz. İndirimli yakıt hizmeti vermeyi düşünen diğer akaryakıt istasyonlarıyla da görüşmeye hazırız. Lukoil Petrol Ofisi sahibi Hasan Ekinci, oğlu Mustafa Ekinci ile istasyon çalışanlarına şahım ve üyelerim adına teşekkür ederim" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 14:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83