TOBB, 81 İL'de "İndirim kampanyası" başlattı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB), ALTSO'ya göderdiği yazıda ülke genelinde indirim kampanyası başlatıldığını duyurdu

TOBB, 81 İL'de "İndirim kampanyası" başlattı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ’nin Alanya Ticaret ve sanayi Odası'na gönderdiği yazıda şöyle denildi:

"Hükümetimiz tarafından enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülkemiz genelinde “İndirim Kampanyası” başlatılmıştır.
81 il ve 160 ilçede yer alan 365 Oda/Borsamız ile üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Oda/Borsa üyelerimizin indirim kampanyasına katkıda bulunmasının önem arzettiği bildirilmiştir.
Bu kapsamda ekteki listedeki (ek-1) tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi tavsiye edilmektedir.
Enflasyonla mücadele kapsamında tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari üç ay süreyle en az % 10 indirim yapmak isteyen firmalarımızın altso@altso.org.tr e-posta adresine ilişikte (ek-2) yer alan formun doldurularak e-mail gönderilmesi yada 0242 512 16 97( Dahili:101-105) nolu telefonu arayarak Odamıza bilgi vermeleri ve kampanya ile ilgili afişi odamızdan almalarını önemle rica ederiz."

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 11:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83